Workshop Vitaliteit

Workshop Vitaliteit
Vitale medewerkers zijn productiever op de werkvloer! Om tot een evenwichtige leefstijl te komen is beweging en ritme belangrijk. Daarom biedt de Reiskoffer de mogelijkheid om een personal trainer in te schakelen. De training kan variëren in duur en intensiteit en er kan een keuze gemaakt worden om binnen of buiten te trainen in het bos achter het hotel.
Low- Impact of High Impact training? Vooruitgang is altijd goed!

Low Impact training   |   Duur 30-45 minuten 
Dit is een training die zowel binnen als buiten gegeven kan worden. De sporter zal rek-en strekoefeningen gaan doen., met verschillende lage gewichten de grote spiergroepen trainen en low-intensity cardio oefeningen gaan doen. De sporter draagt gemakkelijk zittende kleding en zou na een half uur training zijn dag weer kunnen vervolgen.

High Impact training   |   Duur 30 – 60 minuten
Ook deze trainingen kunnen zowel binnen als buiten plaats vinden. De duur kan variëren van 30 – 60 minuten. Hierbij is het wèl wenselijk dat de sporter sportkleding en sportschoenen draagt en dat er achteraf de mogelijkheid is om te douchen.

Iedere sporter krijgt een trainingsprogramma op maat en individuele begeleiding, van strat tot finish. De personal trainer heeft door zijn ervaring oog voor de verschillende sportieve niveaus van de sporter. Hierdoor kunnen verschillende sporters toch in één groep goed, intensief op maat trainen. De groepsgrootte is max. 15-20 personen voor 1 trainer.

Tip – Workshop Voeding én Vitaliteit
De actviteit kan worden aangevuld met een korte workshop / lezing over vitaliteit, voeding en beweging door een vitaliteitscoach.
Prijsindicatie € 100,- per workshop | Duur +/- 30 minuten

Indoor SkyDive

Altijd al gedroomd zelf te kunnen vliegen?
Ervaar de kick en het ultieme gevoel van vrijheid in het eerste en enige Skydivecentrum van de Benelux.
In een verticale windtunnel wordt door middel van 12 turbines een windsnelheid opgewekt, die voldoende is om op te zweven.

Hieronder de aflevering Skydive van ‘Het Reisbureau’

Rondje Fietsen met Smaak

Rondje Fietsen met Smaak – Bezoek een aantal Brabantse boerderijen en geniet daarna van een 3-gangen diner, samengesteld uit de producten van de bezochte boerderijen.

Wat?
Na ontvangst met koffie en lekkernij, fietst u het Rondje ’Fietsen met Smaak’ (± 50 km). Een nieuwe fietsroute langs o.a. de Pannenhoef, de Oude Buisse Heide, de Rucphense bossen en fiets langs kaasboerderij Ossenblok, wijn- en asperge boerderij De Santspuy en een ijsboerderij. Hier kunt u op eigen gelegenheid een kijkje nemen in de boerderijwinkeltjes (een rondleiding is mogelijk op aanvraag vooraf). Aan het einde van de rit geniet u van een 3-gangen ’Brabants Streekmenu’ met daarin verwerkt, de producten van de bedrijven die u bezocht heeft.
Prijs € 32,50 p.p.

Waar?
Het start- en eindpunt is Brasserie De Reiskoffer
in Bosschenhoofd.

Wanneer?
U kunt al vanaf 9:00 uur starten vanuit De Reiskoffer, op alle dagen van de week.
Wilt u zeker zijn van een tafeltje in onze brasserie dan raden wij u aan vooraf te reserveren.
Dit kan via telefoonnummer 0165-316 310 of mail naar reserveringen@reiskoffer.nl

Workshop Styling

 

Workshop Styling – Kracht door uitstraling
Leer hoe je jouw kwaliteiten zichtbaar maakt en versterk je persoonlijk uitstraling!

Kleding is communicatie – Aan de buitenkant kan niemand zien of je aardig, slim of getalenteerd bent.Toch word je binnen 30 seconden al beoordeeld, een goede uiterlijke presentatie geeft zelfvertrouwen, de buitenkant versterkt de binnenkant.
Kracht door uitstraling – helpt om van kleding een communicatiemiddel te maken:Wat is het effect van kleuren, vormen en materialen? Wat wil je uitstralen en is de kleding daarmee in overeenstemming? Welke kleding past het beste bij de (toekomstige) functie, de cultuur en het imago van de organisatie? Handige eyeopeners zorgen ervoor dat de boodschap eenvoudig versterkt en ondersteund wordt, voor mannen en vrouwen!

Een interactieve presentatie van 1 tot 1,5 uur is geschikt voor grote groepen van 10 tot 100 personen.
Geschikt als break out sessie, aanvulling op een thema-dag, als teamactiviteit of als introductie/afsluiting van een project.
Prijs tot 25 personen = € 275,-
Van 25 tot 50 personen = € 399,-
50> = € 479,-

Een workshop van 2,5 uur tot 3 uur is geschikt voor groepen tot 10 personen.
Deze bestaat uit een interactieve presentatie aangevuld met het invullen van een persoonlijke imago-matrix
Prijs € 359,-

Een individuele uitstraling- sessie duurt 2 uur en is geschikt voor het effectief werken aan de persoonlijke presentatie en uitstraling.
Prijs op basis van uurtarief à € 69,- per uur

Neem hier een kijkje op de website van Miss Perfect 

Buggyrijden

Buggyrijden – Dé beste manier om te ontladen!
Als groepsuitje of teambuilding activiteit naast het vergaderen. Even gas geven en de gedachten verzetten!

Hotel De Reiskoffer maakt het buggyrijden mogelijk samen met BSC evenementen in Effen – Breda.
BSC evenementen is gevestigd op slechts 15 autominuten van De Reiskoffer.
In een tweepersoons buggy gaat u een tocht maken vol actie en avontuur. Wilt u heerlijk rondrijden in mooie buiten gebieden? Crossen over zandpaden of wilt u een rondrit door de stad? Alles is mogelijk!
Gasten dienen in bezit te zijn van een rijbewijs en moeten deze ook meebrengen. Neem ook een kijkje op de website van BSC Evenementen, naast buggyrijden is er nog veel meer mogelijk!

De buggy’s zijn van het merk PGO en hebben een krachtige motor van 200 of 250 cc. Voor de veiligheid zijn de buggy’s uitgerust met een driepunts gordel en hebben ze stevige en sterke rolkooi. Op deze manier is het veilig, spannend en avontuurlijk om met 65/70 km/h over de openbare weg te scheuren, waarbij zand, modder en water niet vermeden worden. Om de veiligheid van de andere weggebruikers en omwonenden te waarborgen bent u verplicht deel te nemen aan de (veiligheids) instructies en een huurovereenkomst aan te gaan. let op geen wedstrijd elementen.

GlowGolf

GlowGolf – Begeef je op de noordpool met Hotel De Reiskoffer

GlowGolf Rucphen
is gelegen op slechts 5 autominuten van Hotel De Reiskoffer in Noord-Brabant!
Bij GlowGolf Rucphen speel je minigolf in een schitterend mooi Noordpool decor. Je speelt dus minigolf tussen de ijsberen, de orka’s en pinguïns.
De baan met 18 holes is geheel overdekt en uitgelicht door fluorescerende black lights waardoor de ballen, de banen en alle dieren licht geven.

Het is minigolf zoals je gewend bent, maar dan op een overdekte baan met fluorescerende black lights. De minigolfbanen, de balletjes en de dieren geven allemaal licht. Een unieke belevenis voor jong en oud!

Glowgolfen doe je in groepjes van maximaal 5 spelers.
Wanneer je met een grotere groep bent, dan word je opgedeeld in kleinere groepjes en start je direct na elkaar.

Kijk ook op de website van Skidôme >>

Solextour

 

Ouderwets genieten tijdens een tocht op authentieke snor-brommertjes. U vertrekt met de solex vanaf de Reiskoffer.
Op de solex toert u tijdens de solexrit door de plaatsen die u zelf wilt. We maken een tocht voor u naar eigen wens.
Halverwege de solex rit staat er een lekker drankje voor u klaar. Daarna toert u weer verder op de solex.
Een andere mogelijkheid is om een wisselprogramma te maken.

Ter informatie:
Het team wordt gesplitst in twee groepen, waarvan de ene helft op de solex gaat en de andere op de tandem.
Halverwege wordt er een punt gepland waar de mensen wat kunnen drinken en daar wisselen de groepen om.
U kunt eventueel gebruik maken van breng- en haalservice à € 55,00

ijskarten

IJskarten – Begeef je op glad ijs samen met Hotel De Reiskoffer!
Ervaar het ultieme racegevoel tijdens het ijskarten bij Skidôme in Rucphen,
gelegen op slechts 5 autominuten van Hotel De Reiskoffer!
Nergens anders in Europa kun je deze unieke activiteit beleven, dan in Rucphen. Op een gigantische ijsvloer ga je met speciale karts met de hele groep de strijd aan.
Alles draait bij het ijskarten om behendigheid en timing.

IJskarten arrangement –  € 32,50 p.p.
• Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
• 2 heats ijskarten
• Prijsuitreiking voor de winnaar

Leukste uitje van dit moment!
Het ijskarten arrangement is ideaal voor een gezellig uitje of dagje weg met een groep. Bij aankomst in Rucphen is het eerst tijd voor wat gezelligheid, en worden jullie ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Daarna volgen de ijskart-instructies. Jullie krijgen uitleg over veiligheid op het circuit, en natuurlijk een hoop tips om maximaal plezier te hebben tijdens het ijskarten en een zo snel mogelijke tijd op de klok te zetten. Voor iedereen zijn er twee heats ijskarten beschikbaar. Een heat duurt 10 minuten met zuivere ijskart – tijd. De winnaars van het ijskarten worden aan het einde van deze heats gehuldigd en gaan met een leuke prijs naar huis! Kortom, maak de coolste drifts op glad ijs, durven jullie het aan?

Bel voor meer informatie 0165 – 316 310 of mail naarreserveringen@hoteldereiskoffer.nl
Kijk ook op de website van Skidôme >>