Voetbal experience

Beleef de voetbal experience
Voetbal kijken, luisteren, ruiken, spelen en actief beleven!

Een unieke belevenis als activiteit tijdens uw verblijf in het Herstaco stadion in Roosendaal.
Door de combinatie van een volwaardig voetbalmuseum in een echt voetbalstadion is het voor een groep of vereniging een mooie kans om een programma af te nemen welke volledig in het teken staat van voetbal. De entreeprijs voor een bezoek aan de Voetbalexperience bedraagt € 11,00 per persoon.

Skillzone – 
Altijd al willen weten hoe hard je kunt schieten? Of hoe behendig je met de bal bent? Of hoe snel je kunt rennen? Je kunt dit allemaal uittesten in de Skillszone in de Voetbal Experience. Probeer maar eens 25 keer een bal te koppen en dan ook nog eens in een snelle tijd ! Ben je goed in vlak schieten? Steeds wanneer een vlak oplicht moet je de bal er op richten. Blijf oefenen en je wordt straks misschien wel de beste van iedereen!

Moe van al het voetballen? Loop dan even door ons museum, kijk bijvoorbeeld eens naar alle voetbalshirts die aan de wand hangen. In de schatkamer zijn beroemde voetbalstukken te zien.
Het oudste museumstuk is uit 1923. De bal uit 1988, waarmee we Europees Kampioen zijn geworden, bevindt zich ook in het museumgedeelte!

Voetbalstadion – Ooit al willen weten hoe het voelt om op de middenstip te staan van een echt voetbalstadion? Loop door de spelerstunnel naar buiten en ga lekker voetballen, er is ook een buitenspel aanwezig, waar je je snelheid en behendigheid kunt testen! De grasmat van het stadion kun je doordeweeks betreden tot ± 16:00 uur. In de weekend kan je op het voetbalveld als er geen wedstrijden zijn van RBC (tijden onder voorbehoud).

Bekijk hier de website van de Voetbal experience