Podcast workshop

Podcast workshop @ De Reiskoffer
In samenwerking met Klemtoon Media

Ik wil graag een Podcast opnemen, maar hoe?

Ben jij een ondernemer, zzp’er, student, radioamateur of heb je gewoon een heel interessant onderwerp en wil je zelf een podcast opnemen? Weet je niet goed welke apparatuur je daarvoor moet aanschaffen of wil je gewoon eerst eens kijken wat het jou op levert? Heb je simpelweg zelf geen ruimte voor? Wij nemen deze zorgen voor je uit handen. Bij De Reiskoffer huur je een complete podcast studio, eventueel in combinatie met een workshop. Hotel De Reiskoffer is niet alleen een hotel, maar heeft ook 9 fijne vergaderzalen, waaronder de Podcast Room. De locatie is ideaal met steden als Breda en Roosendaal om de hoek.

Een nieuw medium

Een Podcast – je kunt er in 2019 niet meer omheen. Het is een nieuw communicatiemiddel om via audiobestanden een groot publiek te bereiken met de meest uiteenlopende onderwerpen. Ook radioliefhebbers krijgen zo makkelijk een podium. Voor de luisteraars is het ook fijn, ze kunnen het beluisteren waar en wanneer ze willen. De audiobestanden zijn te allen tijden online beschikbaar. Die flexibiliteit maakt het tot een populair medium en helemaal van nu.

Klemtoon Media

Nog ver voordat de Podcast hit in Nederland landde, wisten Paul en Kitty dat ze hier iets mee moesten. Deze radio liefhebbers zijn al jong begonnen bij de lokale radio omroep, waar ze verschillende programma’s maakten. Inmiddels hebben ze een eigen onderneming Klemtoon Media. Hiermee maken ze radioprogramma’s waar ze energie van krijgen en zijn ze pioniers op het gebied van Podcasts. Ook leren hoe je een Podcast maakt én het best in de markt zet? Boek een workshop Podcasten bij Klemtoon Media en wij ontvangen je graag in de Podcaststudio van De Reiskoffer.

Vooraf of aansluitend lunchen, dineren of borrelen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Contact

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Podcast studio
Average rating:  
 0 reviews