XMAS Borrels

XMAS Borrels

Het is weer de gezellige decembermaand, de maand van samenzijn, lekker eten, spelletjes én kerstborrels! Dit jaar wilde we het anders aanpakken, de zorgen van bedrijven wegnemen door een XMAS All-in aan te bieden. Dit pakket geeft de mogelijkheid tot een borrel te combineren met een kerstmarkt, waar de collega’s hun kerstpakket kunnen samenstellen. Een vrolijk, smakelijk en sfeervol arrangement die dit jaar al meer dan 500 mensen heeft verblijd.

kerst!

Samen met de bedrijven wordt er gesproken over de invulling van muziek, aankleding en extra hapjes om een kerstborrel op maat te leveren. De kerstmarkt is optioneel, maar heeft tot nu toe veel aan populariteit gewonnen. Mede door het diverse aanbod van gezellige frutsels tot aan handige en/of mooie apparaten levert grote vreugde op bij de deelnemers. Iedereen neemt dan ook alle tijd om te struinen over de gezellige markt.

Enkele meters verder speelt de band of DJ de gehele borrel door onder begeleiding van een drankje en hapje. Leuke bijkomstigheid dit jaar is de Livewall, waar de bezoekers hun gewenste foto met een #hashtag meteen zichtbaar op een scherm komen. Dit levert leuke en grappige interactie op tussen de collega’s.

We kijken als Reiskofferteam terug op een geslaagde kerstborrelmaand.Wij wensen u alvast prettige kerstdagen en mooie reizen toe!