Virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding

De wereld maakt een sneltrein vaart op het gebied van technologie. Dit zie je ook terug op het gebied van vergaderen en vrijetijdsbestedingen. Hierin probeert Hotel De Reiskoffer elke keer in mee te gaan. Zo is er in 2016 twee vergaderzalen ingevuld met 2 smart tv’s met Chromecast ingezet in plaats van de traditionele beamers. Naast de Chromecast was ook onze website aan een update toe, in samenwerking met D-logic heeft de website een hele nieuwe ‘look and feel’ gekregen plus de invulling van de nieuwe snufjes. Zo is het nu op alle platformen heerlijk surfen tussen onze arrangementen.

Een andere leuke ontwikkeling is het inzetten van 360 graden foto’s en video’s. We hebben de beschikking over een 360 graden camera en daar zijn we mee aan het experimenteren. Bij een aantal evenementen is deze ingezet, wat prachtige en leuke beelden opleverden voor desbetreffende gasten. Op het moment zijn we hard aan het werk om grote delen van het hotel in 360 graden te verwerken, zodat de gasten op één interactief beeld de kamers/zalen kunnen zien!

Wilt u tijdens een meeting of evenement gebruikmaken van deze service? Geen enkel probleem, wij installeren de camera en filmen in 360 graden. Zo heeft Hotel De Reiskoffer ook een kleine virtuele rondleiding gemaakt voor de Etten-Leur Business Plaza beurs, die met een VR-bril aangeboden is. De deelnemers vonden dit een ludieke manier om het hotel te beleven. De technologie van de toekomst toegankelijk houden en met een knipoog inzetten,  Hotel De Reiskoffer style!

In de vlog van ‘Meeten met Marjet’ komt dit naar voren. De virtuele rondleiding zal eind 2016 beschikbaar zijn, waar we met smacht naar uitkijken!

Een ding is zeker, Hotel De Reiskoffer zit nooit stil en zal ook constant reizen door de technologische ontwikkelingen van de wereld!