Smaakvolle Business

 Smaakvolle Business met u!

Hotel De Reiskoffer werkt al jaren met veel plezier in de vergaderbranche. Een dynamische branche die flexibiliteit verwacht en hoge verwachtingen heeft. Elke keer weer streven wij als gastheren naar een beleving op maat die de verwachtingen overschrijden. Dit vraagt de nodige vaardigheden en ervaring, precies de zaken die Hotel De Reiskoffer bezit. Bruiloften, borrels en bijeenkomsten zijn de momenten dat oprechte gastvrijheid een verschil maakt. Daarom hieronder een paar hoogtepunten uit 2016, waar de smaakvolle business uitblinkt!

Mercedes

 Een hele mooie uitdaging was het plaatsen van 160 leden van Mercedes. Uit de gehele BENELUX kwamen naar het wereldberoemde Bosschenhoofd om 2016 met elkaar door te nemen. Naast dat Bosschenhoofd het ideale tussenstation is voor Nederland en België, werd vooral de service en betrokkenheid gewaardeerd. Samen is er een geweldig smaakvol programma op maat geregeld, waar geen enkel idee te groot is. De Reiskoffer luistert naar de wensen en geeft daarbij aan of opmerkingen om het evenement vlekkeloos te laten verlopen. Niet voor niks dat we tot op heden nog heerlijk samenwerken en voortborduren op een gastvrijheidsrelatie die blijft bestaan.

Startersevent Halderberge

Het Startersevent Halderberge is de nieuwe formule op het ondernemersgala. Een evenement die zich voornamelijk focust op de nieuwe Halderbergse topondernemers. Een zinderende finale plus een aansluitend netwerkfeestje aangevuld met heerlijke gethematiseerde hapjes en drankjes. De regio is reeds bekend met de smaakvolle mogelijkheden en de multifunctionele kwaliteiten van deze locatie, maar toch weer veel complimenten ontvangen voor de opgezette sfeer. Het oog voor detail, de focus op hoge kwaliteit consumpties en de ambassadeur van de gastvrije Brabantse cultuur. 

Motivatiefabriek

Een ander mooi hoogtepunt is het evenement van de Motivatiefabriek. Al jarenlang een ambassadeur van Hotel De Reiskoffer en andersom een groot promotor van de Motivatiefabriek. Door de jaren heen zien we de zaken groeien en als hoogtepunt kwam in 2016 een groot evenement voor ondernemers. Een ludieke combinatie tussen opdrachten, presenteren en leren hoe ondernemers meer geld kunnen verdienen in minder tijd. Voor deze speciale editie heeft de Motivatiefabriek bedrijfspsycholoog Tony Crabbe uitgenodigd om de genodigden nog meer op het hart te drukken dat het allemaal anders kan. Het evenement was zo succesvol, dat de aankomende editie nog grootser wordt! 

Er zijn nog tal van hoogtepunten geweest, waaronder de kerstborrels, personeelsfeesten en de festivals echter is het nu wel duidelijk dat we graag Smaakvolle Business bedrijven. Van intiem tot groots, alles is mogelijk. Tezamen komen we tot een resultaat dat de verwachtingen overtreft! 

Zien jullie graag in de Reiskoffer!