Goede start

Goede start

Na een drukke, gezellige, maar ook zeker succesvolle feestdagen zijn we weer beland in 2017. Een jaar starten we weer met goede voornemens, waaronder gezonder te leven. Mede daarom focussen we in januari op een goede start met vitaliteitsfocus! Hotel De Reiskoffer richt zich altijd al op een groener bestaan, met onder andere het gouden green-key certificaat, maar ook zeker duurzaam eten. Onderdeel van vitaal leven is sporten, daarom zijn we erg content met de aanwezigheid van de nodige sportteams. De ENECO-tour teams en sinds enkele jaren ook de selectie van NAC Breda.

Deze week strijkt de Bredase Yellow Army weer neer in onze bosrijke omgeving om de ijzers weer te smeden voor de competitie. Tezamen met de nieuwe trainer Stijn Vreven wordt er hard gewerkt aan de focus voor het tweede seizoensgedeelte. Om mee te werken aan de gezonde setting is onze keuken al dagen in de weer, met het voorbereiden en bereiden van gezonde en smaakvolle maaltijden.

Het herbergen van de sportteams doet ons herinneren aan de tijd dat Hotel De Reiskoffer bekendstond als Sporthotel Bosschenhoofd. Waar grote namen en teams verbleven op deze prachtige locatie. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar nog steeds voorziet Hotel De Reiskoffer professionele sportteams van de juiste service. Het blijft een leuke uitdaging om alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van gezond leven en eten te implementeren in de dagelijkse gang van zaken van de gast!

 

Om een lang verhaal kort te maken, allen een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst! Proost op de duurzame en vruchtbare relatie die we graag met een ieder opbouwen. Op een goede start!

Ps. Go NAC, maak Brabant trots.