Fietsen naar de boer – 3 dagen

Proef onze Brabantse bodem

U verkrijgt een mooie fietsroute van +/- 50 km. door o.a. bosgebied De Vloeiweide en de Pannenhoef die u langs allerlei ambachtelijke boerderijen leidt, zij zetten letterlijk de deuren voor u open!
U brengt een bezoek aan wijnboerderij De santspuy, waar u wordt ontvangen met koffie. Daarna volgt een onvergetelijk uitstapje langs de wijngaarden, waarbij u alles te weten komt over de wijnteelt. De boerderij is een familiebedrijf gelegen naast de bossen en in een landelijke omgeving. Tevens voert de fietsroute u langs een ambachtelijke kaasboerderij Ossenblok. U bent van harte welkom om ook bij deze boerderijen een kijkje te nemen en van hun lekkernijen te mogen proeven!

Reserveringen en overige informatie
Prijs € 129,50 p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer. Prijzen zijn excl. € 1,50 p.p.p.n Add. tax. Eénpersoonstoeslag € 30,- p.n., geldig t/m oktober 2016 met aankomst op vrijdag en zaterdag en dagelijks in vakantieperioden o.b.v. beschikbaarheid. Wilt u graag een verlengingsnacht dit kan slechts voor € 47,50 p.p.p.n. alleen geldig in weekenden en vakantieperiode.
Voor een toeslag van € 17,50 per verblijf heeft u een upgrade naar een nieuwe Superior Deluxe kamer.
Voor reserveringen bel 0165-316 310 of mail naar reserveringen@reiskoffer.nl o.v.v “Fietsen naar de Boer” arrangement