E-samenwerking

E-samenwerking

 

Hotel De Reiskoffer is al 20 jaar bezig met het opzetten van duurzame samenwerkingen. Met deze keer een mooie primeur! Namelijk een samenwerking met Yadea, leverancier van alle soorten E-scooters. De markt was al zeer bekend met de E-bikes, maar nu is er ook een trendy elektrische scooter op de markt! Het rijden op deze Vespa look-a-like is een bijzondere ervaring. De geluidloze scooters rijden lekker door en zijn erg makkelijk te besturen.

Een nieuwe aanwinst voor Hotel De Reiskoffer, die als eerste de e-scooters aanbiedt! Met groot plezier hebben we met de heren van Yadea Nederland deze e-samenwerking opgezet. Uiteraard waren er meteen vrijwilligers die de e-scooters wilden uittesten, waaronder Iektje van ‘het Reisbureau’ (zie onderaan het filmpje). 

Voor diegene die het heerlijk vinden een stukje te rijden door de mooie omgeving en of steden in de buurt, de e-scooters hebben een radius van 50 kilometer. Tussendoor opladen maakt het mogelijk om nog verder te touren en te zoeven. Interesse in deze unieke ervaring, bekijk dan het e-scooterarrangement hieronder.  

https://www.hoteldereiskoffer.nl/links/e-scooter-arrangement

Uiteraard is het ook mogelijk de e-scooters te huren los van een arrangement! 

Nogmaals dank heren van Yadea voor de e-samenwerking en dat er vele duurzame kilometers worden gemaakt!

Ps. Bekijk hier hoe Iektje haar eerst ritje op de e-scooter ervaart!