Beoordeling gasten 2016

Beoordeling gasten 2016

Elk jaar zijn we erg content met het aantal mensen dat onze locatie bezoeken, maar ook beoordelen. Door de feedback van de gasten is het mogelijk om het verblijf te verbeteren en waar fouten zijn gemaakt proberen te herstellen. Elke dag van het jaar herbergt het hotel gasten en elke keer weer willen wij laten zien, waar we toe in staat zijn. Een jaarbeoordeling is dan ook een mooi meetmoment, met dit jaar van Booking.com een 8,2!!

beoordeling booking

Een 8,2 is een mooi cijfer, echter zet het de boel weer op scherp. De verwachtingen van mensen nemen toe, de gasten zijn zich bewuster van alle faciliteiten en mogelijkheden en dat biedt een uitdaging. Wij zien dit dan ook als iets positiefs, een vooruitblik hoe we het nog leuker, mooier en gezelliger kunnen maken voor iedereen. Deze beleveniseconomie zorgt juist voor een hoger bewustzijn van de ‘reis’ die een ieder maakt tijdens het verblijf. Nog meer aandacht voor de mensen die we mogen ontvangen en vooral het compleet verzorgen waar mensen dat willen.

Conclusie: we zijn erg trots met de 8,2, maar we strijden met enorm plezier om een beoordeling van een 9 te halen over 2017!!

We zien jullie graag in Hotel De Reiskoffer.