Vergaderzalen

“Look and feel”

Alle zalen stralen inspiratie uit en vertellen hun eigen verhaal. De huiselijk sfeer en gastvrijheid, een belangrijk kenmerk van De Reiskoffer, stimuleert een positief vergaderklimaat. De zalen variëren van grootte, zodat voor iedere groep een geschikte omgeving aanwezig is. Onze bovenzalen bieden ruimte voor groepen van 4 t/m 18 personen. Op de begane grond zijn de zalen geschikt voor groepen tot 200 personen.

De markt verandert snel, daarom worden de zalen met regelmaat gerestyled. In 2016 heeft zaal 10 de primeur gekregen met de verwelkoming van de Google Chromecast. Door de nieuwe technologie is het makkelijk en snel verbinding maken zonder kabels. Bekijk de foto’s van de zalen om een impressie te krijgen van de verschillende zalen!

Vergaderopstellingen

Vergaderzalen Oppervlakte m2 School Theater Blok-vorm U-Vorm Carré Foto
   
1. Gelagkamer

120

           Foto
2. Francis Drake

128

40 60 34 30

34

 Foto

3. Columbus

160 60 80 34 30

34

 Foto
4. Afrika

72

30 40 18 20

18

Foto

5. New York

75 32 50 18 25

18

Foto
6. Green room

36

0 0 8 8

8

 Foto
8. James Cook

33

0 0 12 0

12

 
9. Hollandia

33

0 0 8 0

12

Foto
10. Marco Polo

33

0 0 12 0

12

[albdesign_modal_popup id=”5309″ name=”Marco Polo (360°)” ]
14. Red Bull

98

20 36 18 15

18

Foto

Vergaderarrangementen

4-uurs8-uurs + lunch8-uurs + diner12-uurs24-uurs32-uurs
Prijs € 25,00 p.p.
Zaalhuur l Flip-over l Beamer l Blocnotes & potloden l Onbeperkt koffie, thee & gekoeld “Reiskoffer water” l Lekkernij in de pauze 
Prijs € 42,50 p.p.
Zaalhuur l Flip-over l Beamer l Blocnotes & potloden l Onbeperkt koffie, thee & gekoeld “Reiskoffer water” l Lekkernij in de pauze l Uitgebreid lunchbuffet

Inhoud lunchbuffet: huisgemaakte soep, diverse soorten brood & broodjes, smeersalades, ‘healthy section’ en koude & warme ‘bite’.

Prijs € 60,00 p.p.
Zaalhuur l Flip-over l Beamer l Blocnotes & potloden l Onbeperkt koffie, thee & gekoeld “Reiskoffer water” l Lekkernij in de pauze l 3-gangen diner
Prijs € 75,00 p.p.
Zaalhuur l Flip-over l Beamer l Blocnotes & potloden l Onbeperkt koffie, thee & gekoeld “Reiskoffer water” l Lekkernij in de pauze l Uitgebreid lunchbuffet l 3-gangen diner

Inhoud lunchbuffet: huisgemaakte soep, diverse soorten brood & broodjes, smeersalades, ‘healthy section’ en koude & warme ‘bite’.

Prijs € 195,- p.p.
Zaalhuur (1 dag) l Flip-over l Beamer l Blocnotes & potloden l Onbeperkt koffie, thee & gekoeld “Reiskoffer water” l Lekkernij in de pauze l Uitgebreid lunchbuffet l 3-gangen diner l Overnachting l Ontbijtbuffet

Inhoud lunchbuffet: huisgemaakte soep, diverse soorten brood & broodjes, smeersalades, ‘healthy section’ en koude & warme ‘bite’.

Hotelkamer: ruime kamer met bad, toilet, tv, telefoon, gratis WIFI, werkplek, loungezitje, kluis, mini-bar, balkon of terras

Prijs € 220,00 p.p.
Zaalhuur (2 dagen) l Flip-over l Beamer l Blocnotes & potloden l Onbeperkt koffie, thee & gekoeld “Reiskoffer water” l Lekkernij in de pauze l Uitgebreid lunchbuffet (2 dagen) l 3-gangen diner l Overnachting l Ontbijtbuffet

Inhoud lunchbuffet: huisgemaakte soep, diverse soorten brood & broodjes, smeersalades, ‘healthy section’ en koude & warme ‘bite’.

Hotelkamer: ruime kamer met bad, toilet, tv, telefoon, gratis WIFI, werkplek, loungezitje, kluis, mini-bar, balkon of terras 

Teambuilding

Wenst u  uw vergadering uit te breiden met een leuke activiteit? Klik dan hier voor de mogelijkheden!

Ps. andere activiteiten kunnen uiteraard ook worden toegepast!

Vergaderzaal

Meeting rooms

Book a meeting room in Hotel De Reiskoffer

Our upstairs rooms provide opportunities for groups of 4 to 12 people. On the ground floor are the large rooms, suitable for groups of 10 to 40 people. Central to the hotel there are also two halls turn, causing large meetings can be up to 200 people. All our rooms are organized and all named after famous world travelersGround floor:
♦ The Gelagkamer 160 m²
Francis Drake – including air conditioning – 128 sqm (Room 2)
Columbus including air conditioning – 160 sqm (Room 3)
Universal 98 m² (Room 14)
Erikson including air conditioning – 72 sqm (Room 4)1st floor:
Atlas 75 m² (Room 5)
Jules Verne 36 m² (Room 6)
James Cook 33 m² (Room 8)
Livingstone 33 m² (hall 9)
Marco Polo 33 m² (Room 10)
Vasco da Gama 12 m² (Room 11)
Armstrong 20 m² (Room 12)

workshop vitaliteit

Workshop Vitaliteit

Workshop Vitaliteit
Vitale medewerkers zijn productiever op de werkvloer! Om tot een evenwichtige leefstijl te komen is beweging en ritme belangrijk. Daarom biedt de Reiskoffer de mogelijkheid om een personal trainer in te schakelen. De training kan variëren in duur en intensiteit en er kan een keuze gemaakt worden om binnen of buiten te trainen in het bos achter het hotel.
Low- Impact of High Impact training? Vooruitgang is altijd goed!

Low Impact training   |   Duur 30-45 minuten 
Dit is een training die zowel binnen als buiten gegeven kan worden. De sporter zal rek-en strekoefeningen gaan doen., met verschillende lage gewichten de grote spiergroepen trainen en low-intensity cardio oefeningen gaan doen. De sporter draagt gemakkelijk zittende kleding en zou na een half uur training zijn dag weer kunnen vervolgen.

High Impact training   |   Duur 30 – 60 minuten
Ook deze trainingen kunnen zowel binnen als buiten plaats vinden. De duur kan variëren van 30 – 60 minuten. Hierbij is het wèl wenselijk dat de sporter sportkleding en sportschoenen draagt en dat er achteraf de mogelijkheid is om te douchen.

Iedere sporter krijgt een trainingsprogramma op maat en individuele begeleiding, van start tot finish. De personal trainer heeft door zijn ervaring oog voor de verschillende sportieve niveaus van de sporter. Hierdoor kunnen verschillende sporters toch in één groep goed, intensief op maat trainen. De groepsgrootte is max. 15-20 personen voor 1 trainer.

Tip – Workshop Voeding én Vitaliteit
De actviteit kan worden aangevuld met een korte workshop / lezing over vitaliteit, voeding en beweging door een vitaliteitscoach.
Prijsindicatie € 100,- per workshop | Duur +/- 30 minuten

Green Egg BBQ

Green Egg Barbecue

Green Egg BBQ

Uitgebreid genieten van een heerlijke zomerse barbecue met vrienden of familie op één van onze terrassen. Ter gelegenheid van een verjaardag, een jubileum, na uw meeting of gewoon gezellig omdat u eens iets anders wilt! Onze kok bereidt op de originele Big Green Egg BBQ de meest heerlijke gerechten passend bij het seizoen.

Barbecueën voor gevorderden, zo is de Big Green Egg het beste te beschrijven. In de juiste handen levert dit een unieke smaakervaring op van je stukje vlees of vis! De chef-koks grillen, slowcooken of roken de rund, kip of varken tot perfectie. De grillmasters laten je proeven wat premium barbecueën inhoudt!

Beleef bij Hotel De Reiskoffer een nieuwe BBQ-dimensie! 

Een Big Green 3-gangen BBQ is al mogelijk vanaf € 29,50 p.p. | De BBQ kan worden ingevuld met onze arrangementen, maar kan ook met uw eigen wensen.
De arrangementen zijn inclusief btw | exclusief dranken – ook mogelijk in combinatie met een bier of wijn arrangement. Voor meer informatie?
Bel 0165-316 310 of mail naar reserveringen@reiskoffer.nl

XMAS Borrels

XMAS Borrels

Het is weer de gezellige decembermaand, de maand van samenzijn, lekker eten, spelletjes én kerstborrels! Dit jaar wilde we het anders aanpakken, de zorgen van bedrijven wegnemen door een XMAS All-in aan te bieden. Dit pakket geeft de mogelijkheid tot een borrel te combineren met een kerstmarkt, waar de collega’s hun kerstpakket kunnen samenstellen. Een vrolijk, smakelijk en sfeervol arrangement die dit jaar al meer dan 500 mensen heeft verblijd.

kerst!

Samen met de bedrijven wordt er gesproken over de invulling van muziek, aankleding en extra hapjes om een kerstborrel op maat te leveren. De kerstmarkt is optioneel, maar heeft tot nu toe veel aan populariteit gewonnen. Mede door het diverse aanbod van gezellige frutsels tot aan handige en/of mooie apparaten levert grote vreugde op bij de deelnemers. Iedereen neemt dan ook alle tijd om te struinen over de gezellige markt.

Enkele meters verder speelt de band of DJ de gehele borrel door onder begeleiding van een drankje en hapje. Leuke bijkomstigheid dit jaar is de Livewall, waar de bezoekers hun gewenste foto met een #hashtag meteen zichtbaar op een scherm komen. Dit levert leuke en grappige interactie op tussen de collega’s.

We kijken als Reiskofferteam terug op een geslaagde kerstborrelmaand.Wij wensen u alvast prettige kerstdagen en mooie reizen toe!

 

 

Eend op reis

Eend op reis

“Mijn emotionele verhaal van klein eendje tot wereldreiziger!”

Hoi, ik ben Travelduckie, een eendje geboren en getogen in de kapel van Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd. Al sinds dat ik een klein eendje was, droomde ik ervan om de hele wereld over te reizen. Ondanks dat ik mij thuis voel in het warme nest van het hotel, werd ik steeds maar jaloers van alle mooie reisverhalen van de gasten. Ik luisterde aandachtig over plekken op de wereld als de Grand Canyon, Niagra Falls en Duckstad! 

Mijn instinct begon harder te schreeuwen dat ik mijn vleugels moest spreiden en de wijde wereld in moest gaan. Dus toen heb ik mijn stoute slippers aan getrokken en heb gevraagd of ik een keertje mee op reis mocht… en wat denk je??? Ze zeiden ja!! Ik heb een gat in de lucht gevlogen en heb meteen mijn koffers gepakt. Ik vergeet nooit meer, mijn eerste reis meteen naar Rio de Janeiro!!

Ik had de smaak te pakken, sindsdien ben ik overal geweest. Van Azië tot Afrika ik heb het allemaal mogen beleven. Tijdens die reizen ben ik nooit eendzaam, ik maak altijd weer nieuwe vrienden, ook al is het soms zwaar weer afscheid te nemen. Dit is dan ook een bedankje naar alle vrienden die ik heb gemaakt, ik heb de meeste foto’s ook bewaard! Hier kun je de kekke kiekjes vinden. >> Fotoalbum  

Vandaag rust ik even uit in mijn thuisbasis, maar hoop dat er snel weer nieuwe plannen komen. Ken je nog iemand die met mij op reis wilt, laat het me weten. Dan kunnen we samen een reisplan maken 🙂 

Tot die tijd blijf ik nog hopen op twee dingen; 

1e is met Floortje Dessing op reis gaan, lijkt me eendig
2e is als eerste eend de hele wereld verovert te hebben! 

Met plezierige groet,

Duckie 

Smaakvolle Business

 Smaakvolle Business met u!

Hotel De Reiskoffer werkt al jaren met veel plezier in de vergaderbranche. Een dynamische branche die flexibiliteit verwacht en hoge verwachtingen heeft. Elke keer weer streven wij als gastheren naar een beleving op maat die de verwachtingen overschrijden. Dit vraagt de nodige vaardigheden en ervaring, precies de zaken die Hotel De Reiskoffer bezit. Bruiloften, borrels en bijeenkomsten zijn de momenten dat oprechte gastvrijheid een verschil maakt. Daarom hieronder een paar hoogtepunten uit 2016, waar de smaakvolle business uitblinkt!

Mercedes

 Een hele mooie uitdaging was het plaatsen van 160 leden van Mercedes. Uit de gehele BENELUX kwamen naar het wereldberoemde Bosschenhoofd om 2016 met elkaar door te nemen. Naast dat Bosschenhoofd het ideale tussenstation is voor Nederland en België, werd vooral de service en betrokkenheid gewaardeerd. Samen is er een geweldig smaakvol programma op maat geregeld, waar geen enkel idee te groot is. De Reiskoffer luistert naar de wensen en geeft daarbij aan of opmerkingen om het evenement vlekkeloos te laten verlopen. Niet voor niks dat we tot op heden nog heerlijk samenwerken en voortborduren op een gastvrijheidsrelatie die blijft bestaan.

Startersevent Halderberge

Het Startersevent Halderberge is de nieuwe formule op het ondernemersgala. Een evenement die zich voornamelijk focust op de nieuwe Halderbergse topondernemers. Een zinderende finale plus een aansluitend netwerkfeestje aangevuld met heerlijke gethematiseerde hapjes en drankjes. De regio is reeds bekend met de smaakvolle mogelijkheden en de multifunctionele kwaliteiten van deze locatie, maar toch weer veel complimenten ontvangen voor de opgezette sfeer. Het oog voor detail, de focus op hoge kwaliteit consumpties en de ambassadeur van de gastvrije Brabantse cultuur. 

Motivatiefabriek

Een ander mooi hoogtepunt is het evenement van de Motivatiefabriek. Al jarenlang een ambassadeur van Hotel De Reiskoffer en andersom een groot promotor van de Motivatiefabriek. Door de jaren heen zien we de zaken groeien en als hoogtepunt kwam in 2016 een groot evenement voor ondernemers. Een ludieke combinatie tussen opdrachten, presenteren en leren hoe ondernemers meer geld kunnen verdienen in minder tijd. Voor deze speciale editie heeft de Motivatiefabriek bedrijfspsycholoog Tony Crabbe uitgenodigd om de genodigden nog meer op het hart te drukken dat het allemaal anders kan. Het evenement was zo succesvol, dat de aankomende editie nog grootser wordt! 

Er zijn nog tal van hoogtepunten geweest, waaronder de kerstborrels, personeelsfeesten en de festivals echter is het nu wel duidelijk dat we graag Smaakvolle Business bedrijven. Van intiem tot groots, alles is mogelijk. Tezamen komen we tot een resultaat dat de verwachtingen overtreft! 

Zien jullie graag in de Reiskoffer!

E-samenwerking

E-samenwerking

 

Hotel De Reiskoffer is al 20 jaar bezig met het opzetten van duurzame samenwerkingen. Met deze keer een mooie primeur! Namelijk een samenwerking met Yadea, leverancier van alle soorten E-scooters. De markt was al zeer bekend met de E-bikes, maar nu is er ook een trendy elektrische scooter op de markt! Het rijden op deze Vespa look-a-like is een bijzondere ervaring. De geluidloze scooters rijden lekker door en zijn erg makkelijk te besturen.

Een nieuwe aanwinst voor Hotel De Reiskoffer, die als eerste de e-scooters aanbiedt! Met groot plezier hebben we met de heren van Yadea Nederland deze e-samenwerking opgezet. Uiteraard waren er meteen vrijwilligers die de e-scooters wilden uittesten, waaronder Iektje van ‘het Reisbureau’ (zie onderaan het filmpje). 

Voor diegene die het heerlijk vinden een stukje te rijden door de mooie omgeving en of steden in de buurt, de e-scooters hebben een radius van 50 kilometer. Tussendoor opladen maakt het mogelijk om nog verder te touren en te zoeven. Interesse in deze unieke ervaring, bekijk dan het e-scooterarrangement hieronder.  

https://www.hoteldereiskoffer.nl/links/e-scooter-arrangement

Uiteraard is het ook mogelijk de e-scooters te huren los van een arrangement! 

Nogmaals dank heren van Yadea voor de e-samenwerking en dat er vele duurzame kilometers worden gemaakt!

Ps. Bekijk hier hoe Iektje haar eerst ritje op de e-scooter ervaart!

 

Goede start

Goede start

Na een drukke, gezellige, maar ook zeker succesvolle feestdagen zijn we weer beland in 2017. Een jaar starten we weer met goede voornemens, waaronder gezonder te leven. Mede daarom focussen we in januari op een goede start met vitaliteitsfocus! Hotel De Reiskoffer richt zich altijd al op een groener bestaan, met onder andere het gouden green-key certificaat, maar ook zeker duurzaam eten. Onderdeel van vitaal leven is sporten, daarom zijn we erg content met de aanwezigheid van de nodige sportteams. De ENECO-tour teams en sinds enkele jaren ook de selectie van NAC Breda.

Deze week strijkt de Bredase Yellow Army weer neer in onze bosrijke omgeving om de ijzers weer te smeden voor de competitie. Tezamen met de nieuwe trainer Stijn Vreven wordt er hard gewerkt aan de focus voor het tweede seizoensgedeelte. Om mee te werken aan de gezonde setting is onze keuken al dagen in de weer, met het voorbereiden en bereiden van gezonde en smaakvolle maaltijden.

Het herbergen van de sportteams doet ons herinneren aan de tijd dat Hotel De Reiskoffer bekendstond als Sporthotel Bosschenhoofd. Waar grote namen en teams verbleven op deze prachtige locatie. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar nog steeds voorziet Hotel De Reiskoffer professionele sportteams van de juiste service. Het blijft een leuke uitdaging om alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van gezond leven en eten te implementeren in de dagelijkse gang van zaken van de gast!

 

Om een lang verhaal kort te maken, allen een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst! Proost op de duurzame en vruchtbare relatie die we graag met een ieder opbouwen. Op een goede start!

Ps. Go NAC, maak Brabant trots.

 

Het REISbureau

Het REISbureau

Jaja, Hotel De Reiskoffer heeft weer een nieuw Youtubeconcept; Het REISbureau. Na het daverende succes van Meeten met Marjet, kon een tweede vlogster niet achterblijven. Om tegenstrijdige belangen binnen het hotel te voorkomen, hebben beide kanalen een eigen onderwerp ter beschikking. Marjet zal het meetingsgedeelte behouden en Iektje gaat over het vrijetijdsgedeelte vloggen. In de vlogserie ‘Het Reisbureau’ komen alle bijzondere en leuke vrijetijdsmogelijkheden in de omgeving (en in het hotel) aan bod. 

De vlogs laten zien hoeveel West-Brabant te bieden heeft en welke verborgen schatten er zijn. Zo komt iedereen er achter dat Bosschenhoofd ‘the place to be’ is. Maar genoeg geschreven, bekijk onderstaande vlog en oordeel zelf! 🙂 

 

 

Virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding

De wereld maakt een sneltrein vaart op het gebied van technologie. Dit zie je ook terug op het gebied van vergaderen en vrijetijdsbestedingen. Hierin probeert Hotel De Reiskoffer elke keer in mee te gaan. Zo is er in 2016 twee vergaderzalen ingevuld met 2 smart tv’s met Chromecast ingezet in plaats van de traditionele beamers. Naast de Chromecast was ook onze website aan een update toe, in samenwerking met D-logic heeft de website een hele nieuwe ‘look and feel’ gekregen plus de invulling van de nieuwe snufjes. Zo is het nu op alle platformen heerlijk surfen tussen onze arrangementen.

Een andere leuke ontwikkeling is het inzetten van 360 graden foto’s en video’s. We hebben de beschikking over een 360 graden camera en daar zijn we mee aan het experimenteren. Bij een aantal evenementen is deze ingezet, wat prachtige en leuke beelden opleverden voor desbetreffende gasten. Op het moment zijn we hard aan het werk om grote delen van het hotel in 360 graden te verwerken, zodat de gasten op één interactief beeld de kamers/zalen kunnen zien!

Wilt u tijdens een meeting of evenement gebruikmaken van deze service? Geen enkel probleem, wij installeren de camera en filmen in 360 graden. Zo heeft Hotel De Reiskoffer ook een kleine virtuele rondleiding gemaakt voor de Etten-Leur Business Plaza beurs, die met een VR-bril aangeboden is. De deelnemers vonden dit een ludieke manier om het hotel te beleven. De technologie van de toekomst toegankelijk houden en met een knipoog inzetten,  Hotel De Reiskoffer style!

In de vlog van ‘Meeten met Marjet’ komt dit naar voren. De virtuele rondleiding zal eind 2016 beschikbaar zijn, waar we met smacht naar uitkijken!

Een ding is zeker, Hotel De Reiskoffer zit nooit stil en zal ook constant reizen door de technologische ontwikkelingen van de wereld!

Meeten met Marjet

Meeten met Marjet

In de afgelopen jaren is er het nodige aangepast en verandert. Het beschrijven van de ontwikkelingen vonden wij niet genoeg en foto’s dekken vaak ook niet helemaal de lading. Dit is de reden dat Marjet is begonnen met vloggen, op deze manier is het mogelijk om een betere impressie te geven. Marjet neemt ons mee op reis door Hotel De Reiskoffer. Een (grappige) vlogserie over de ontwikkelingen binnen en buiten het hotel.

Elke keer neemt Marjet je mee naar een ander onderdeel van de totaalbeleving van Hotel De Reiskoffers. De volgende onderwerpen zijn al aan bod geweest:

Marco Polo zaal
Hotelkamers
De kapel
Pagnevaart/trimbos
Green room & vitaal
Netwerkborrel
Afrika zaal
Buitenterras

Bekijk de vlogs en oordeel zelf!

Instagram

@Dereiskoffer

Begin 2016 kwam het idee om een Instagram account te starten. De opkomst van dit communicatiekanaal groeide zo hard en de mogelijkheden zijn prachtig. Instagram gaf ons de mogelijkheid om (ook letterlijk) een kijkje in de keuken te geven. Het Reiskoffer Instagram team levert wekelijks prachtige plaatjes van diverse thema’s. Zo werken twee koks hard om de smaakvolle culinaire creaties op ludieke manieren te tonen aan de hand van zowel foto’s als filmpjes. Gaaf om te zien hoe de keuken in kaart brengt hoe het achter de schermen gaat bij de aanwezigheid van grote groepen, maar soms ook de bijna schattige toetjes die je het water in de mond laat lopen.

Naast de gerechtjes komt de Travelduck regelmatig terug. De Travelduck komt overal op deze aardbol en dit levert regelmatig oogstrelende beelden op. Beelden die menig reizigershart sneller doet kloppen. De Travelduck foto’s dateren van 2007, maar blijft tot op de dag van vandaag actief! Travelduckie blijft populair onder de gasten en wij hopen dat we nog lang mogen meegenieten van de reizen.

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste en lekkerste ontwikkelingen van ons hotel!

Avonturen bij de Buren

Avonturen bij de Buren

Wat is de beste manier om te laten zien wat je in huis hebt? Juist een mini speelfilm door Hotel De Reiskoffer! Samen met Ruben Peeters van The Story Supplier is er hard gewerkt aan een script. In het script komt de meerdere onderdelen in beeld door de ogen van een unieke gast! Floris Diederik (Bart Rennen in het echte leven) vertolkt deze rol als geen ander. Een prachtige manier om de beleving over te brengen die ons hotel kan oproepen of zoals Horecatrends omschreef “Waarin op niet serieuze manier, storytelling met een knipoog, het hotel goed in beeld zou komen.” Het resultaat is dan ook heerlijk om te zien, hoog tempo, mooie shots en vooral veel humor.

Bekijk hieronder de mini speelfilm en oordeel zelf!

De film was voor ons extra leuk om te maken door de inbreng van onze vaste gasten, directe omgeving en de medewerking van zakelijke accounts. Daarom bedanken wij nogmaals de mensen die deze film tot zijn recht brengen:

The Story Supplier http://www.thestorysupplier.nl/
De figuranten
Media Mirror http://www.media-mirror.nl/
De Biggelaar http://biggelaarkoffie.nl/
Kofferstunter http://www.kofferstunter.nl/

Dit maakte de scènes nog mooier en spontaner plus de gezelligheid waar wij voor staan!