Vroeger

Van klooster tot sporthotel… Nadat de laatste broeders waren vertrokken naar Oudenbosch, heeft het hotel dienst gedaan als sporthotel. Bekende namen, zoals Willem van Hanegem, Betty Stöve en Theo Lazeroms, hebben hun trainingskampen in het sporthotel ondergebracht. Tegenwoordig vinden er nog steeds trainingskampen plaats, waaronder NAC Breda.

Tegenwoordig

Al ruim 20 jaar Hotel De Reiskoffer een volledig zelfstandig hotel en een prachtige locatie om zowel de zakelijke- als de weekendgast welkom te heten. Hetgeen dat nog helemaal identiek is overgebleven uit het verleden is de authentieke Kapel en het pand zelf.

Van binnen is het compleet gerenoveerd om te dienen als een multifunctioneel hotel. Met 56 luxe kamers ( in apart bijgebouw, zodat privacy en rust gegarandeerd zijn!), een saunaruimte, 12 zalen en een sfeervolle brasserie, gelagkamer en terras, is het hotel een 4-sterren erkenning waard!

Mini speelfilm ‘Avonturen bij de Buren’

In 2016 is er in samenwerking met The Story Supplier een mini speelfilm ontwikkeld die de stijl en sfeer van het hotel weergeeft. De onderdelen van het hotel komen op een ludieke wijze aan bod of zoals Horecatrends omschrijft: “Recent hebben zij de officiële première gehad van de film ‘Avonturen bij de Buren’, een korte film over het hotel, een mooi voorbeeld van storytelling met een knipoog.”

Bekijk hieronder het resultaat en oordeel zelf!