Overig

Overig – Informeel samenzijn in De Reiskoffer

Afscheid nemen van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Het is prettig voor familieleden en vrienden om na het afscheid samen te zijn, om herinneringen op te halen en elkaar tot steun te kunnen zijn. De Reiskoffer beschikt over meerdere zalen welke zeer geschikt kunnen zijn voor een informeel samen zijn na het afscheid nemen van een dierbare. We kunnen zorgen voor voldoende zitplaatsen, onder andere in de Gelagkamer of in de prachtige Kapel.

Een uitvaart is een laatste persoonlijk gebaar naar de overledene. Het is dan ook logisch dat de nabestaanden de invulling van het afscheid bepalen, tot in de kleinste detail. Wij kunnen u hierin bijstaan door mee te denken en te helpen bij beslissingen om een goede invulling te geven aan het afscheid. U kunt bij ons rekenen op een grote luisterbereidheid en een flexibele instelling.

Vertelt u ons uw wensen, dan geven wij u graag in een vrijblijvend gesprek, alle informatie die nodig is voor een perfect verzorgde condoleance of dienst.
U kunt eventueel ook onze condoleance map opvragen met nog meer aanvullende informatie, mogelijkheden en arrangementen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze receptie 0165 – 316 310 of mail naar reserveringen@reiskoffer.nl