Bruiloft

Trouwen in de kapel van Hotel de Reiskoffer? het behoort zeker tot onze mogelijkheden!

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje en willen jullie dit groots vieren met al de familieleden en vrienden? Kom dan naar Golden Tulip Hotel De Reiskoffer, een geweldige feestlocatie. Zodra jullie het jawoord aan elkaar gegeven hebben, kan het feest losbarsten!

Er moet natuurlijk eerst geklonken worden op het kersverse bruidspaar. Dus onder het genot van een glas champagne en een stuk bruidstaart, kunnen jullie in de Brasserie de felicitaties en gelukwensen in ontvangst worden genomen. De bruiloft kan dan vervolgd worden in de authentieke kapel, waar jullie met jullie gasten kunnen genieten van een heerlijk diner. Aansluitend volgt het feest in een van de sfeervolle zalen, welke uiteraard voor deze speciale dag is aangekleed op romantische wijze. De band staat klaar, dus de voetjes kunnen van de vloer. Vanzelfsprekend worden er verschillende drankjes en hapjes naar keuze geserveerd. Jullie gezelschap komt niets tekort in Hotel De Reiskoffer. Als afsluiting van een schitterende dag krijgen jullie van ons de bruidskamer aangeboden, waarbij jullie na de overnachting romantisch kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt op de hotelkamer.

Neem gerust contact op met onze weddingplanners Karen van Loon of Iektje de Jong via tel: 0165 -316 310 of mail reserveringen@reiskoffer.nl en informeer wat de mogelijkheden zijn of maak een afspraak om vrijblijvend een keertje te komen kijken en tijdens een gezellig bakje koffie jullie wensen te bespreken!

Bekijk hier ook ons Bruidsarrangement >>