Vergaderzaal

Meeting rooms

Book a meeting room in Hotel De Reiskoffer

Our upstairs rooms provide opportunities for groups of 4 to 12 people. On the ground floor are the large rooms, suitable for groups of 10 to 40 people. Central to the hotel there are also two halls turn, causing large meetings can be up to 200 people. All our rooms are organized and all named after famous world travelersGround floor:
♦ The Gelagkamer 160 m²
Francis Drake – including air conditioning – 128 sqm (Room 2)
Columbus including air conditioning – 160 sqm (Room 3)
Universal 98 m² (Room 14)
Erikson including air conditioning – 72 sqm (Room 4)1st floor:
Atlas 75 m² (Room 5)
Jules Verne 36 m² (Room 6)
James Cook 33 m² (Room 8)
Livingstone 33 m² (hall 9)
Marco Polo 33 m² (Room 10)
Vasco da Gama 12 m² (Room 11)
Armstrong 20 m² (Room 12)

workshop vitaliteit

Workshop Vitaliteit

Workshop Vitaliteit
Vitale medewerkers zijn productiever op de werkvloer! Om tot een evenwichtige leefstijl te komen is beweging en ritme belangrijk. Daarom biedt de Reiskoffer de mogelijkheid om een personal trainer in te schakelen. De training kan variëren in duur en intensiteit en er kan een keuze gemaakt worden om binnen of buiten te trainen in het bos achter het hotel.
Low- Impact of High Impact training? Vooruitgang is altijd goed!

Low Impact training   |   Duur 30-45 minuten 
Dit is een training die zowel binnen als buiten gegeven kan worden. De sporter zal rek-en strekoefeningen gaan doen., met verschillende lage gewichten de grote spiergroepen trainen en low-intensity cardio oefeningen gaan doen. De sporter draagt gemakkelijk zittende kleding en zou na een half uur training zijn dag weer kunnen vervolgen.

High Impact training   |   Duur 30 – 60 minuten
Ook deze trainingen kunnen zowel binnen als buiten plaats vinden. De duur kan variëren van 30 – 60 minuten. Hierbij is het wèl wenselijk dat de sporter sportkleding en sportschoenen draagt en dat er achteraf de mogelijkheid is om te douchen.

Iedere sporter krijgt een trainingsprogramma op maat en individuele begeleiding, van start tot finish. De personal trainer heeft door zijn ervaring oog voor de verschillende sportieve niveaus van de sporter. Hierdoor kunnen verschillende sporters toch in één groep goed, intensief op maat trainen. De groepsgrootte is max. 15-20 personen voor 1 trainer.

Tip – Workshop Voeding én Vitaliteit
De actviteit kan worden aangevuld met een korte workshop / lezing over vitaliteit, voeding en beweging door een vitaliteitscoach.
Prijsindicatie € 100,- per workshop | Duur +/- 30 minuten