Wild diner in hotel

Wild menu – arrangement met overnachting

Wild menu-  Arrangement met overnachting 

Geniet van het heerlijke wildarrangement in Hotel De Reiskoffer. Onze chefkok heeft weer bijzondere culinaire verrassingen voor je in petto. Bij aankomst krijg je een aperitief met een wildgarnituurtje en ‘s avonds word je verwacht voor een culinair 3-gangen Wild Diner. Het keukenteam heeft een heerlijk wildmenu voor je samengesteld. Maak de “wild” sfeer helemaal compleet met een gezellige wandelroute door het ruige natuurgebied de Oude Buisse Heide. Hierbij passeer je onder andere een authentieke jachtkoepel. In het pittoreske herbergje ‘t Pannehuske ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Wist je dat…

… wij ook heerlijk bijpassende wijnen en bieren hebben voor bij het menu? Wat dacht je van een écht Halderbergs biertje als een Dubbel trappist, een seizoensbier van de tap of een goed glas Cabernet Sauvignon uit Californië. Vraag onze bedieningsmedewerkers naar tips.

Je overnacht op een ruime kamer die rustig gelegen is in een apart gelegen gebouw naast het hoofdgebouw. Je ontbijt in de authentieke kapel en dineert in de sfeervolle Brasserie.
Benieuwd wat er nog meer in de omgeving te doen is? Doe inspiratie op. 

Reserveringen en overige informatie
Wild menu – arrangement met overnachting.
Prijs € 147,50 p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer, excl. € 1,50 Add.tax. p.p.p.n.
Éénpersoonstoeslag € 30,00 p.n. Te boeken vanaf 25 oktober t/m 30 december 2019 met aankomst op vrijdag of zaterdag en dagelijks in vakantieperioden o.b.v. beschikbaarheid.
Wil je graag een verlengingsnacht? Dit kan slechts voor € 47,50 p.p.p.n., maar dit is alleen geldig in weekenden en vakantieperiode.
Voor een toeslag van €17,50 per verblijf heb je een upgrade naar een nieuwe Superior Deluxe kamer.
Voor reserveringen bel 0165-316 310 of mail naar reserveringen@reiskoffer.nl o.v.v Wild arrangement.