wellness arrangement met behandelingen

Wellness Deluxe arrangement

Wellness arrangement met behandelingen

Hotel De Reiskoffer heeft een wellness Deluxe arrangement samengesteld met Vitae Wellnessresorts, compleet met lunch en diverse behandelingen! Kom ook een paar dagen heerlijk onderdompelen in De Reiskoffer! Na een ontspannende nacht en een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet reist u af naar Vitae Wellnessresorts (ongeveer 10 minuten rijden). Vitae Wellnessresorts biedt u een oase van rust in een zee van ruimte. Geniet tot in de diepste vezels van uw lichaam van alle mogelijkheden die dit sauna- en schoonheidsparadijs voor u in huis heeft.
De wellness faciliteiten die worden aangeboden zijn onder andere oosters rasul ritueel en diverse sessies opgietingen.

Nieuw: Dromenritueel
Heerlijk wegdromen ….

Tijdens dit bijzondere dromenritueel waant u zich voor 15 minuten op uw droombestemming! Middels ontspannende muziek, de verwarmde ruimte en bijpassende wierook geuren laten wij u meevoeren naar verschillende droombestemmingen. Tijdens dit bijzondere ritueel ervaart u een diepe ontspanning en een gevoel van plezier en tevredenheid.
Een moment van geluk! Compleet ontspannen…

Het dromenritueel is kosteloos, duurt 15 minuten en vindt plaats in de rustruimte. Er kunnen maximaal 10 deelnemers per sessie deelnemen. De tijden en dagen dat dit ritueel plaatsvindt staan aangegeven op locatie.
Kortom, volop warmte, reiniging en ontspanning!

Tip: Breng ook een bezoek aan Rosada Fashion Outlet, op slechts 5 minuten gelegen van Vitae Wellnessresorts

Reserveringen en overige informatie
Prijs € 175,00 p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer. Prijzen zijn excl. 1,50 p.p.p.n. Add. tax.
Éénpersoonstoeslag € 30,00 p.n. geldig met aankomst op vrijdag of zaterdag en dagelijks in vakantieperioden o.b.v. beschikbaarheid. Bij aankomst op ma t/m do geldt een toeslag van € 7,50 p.p.p.n. Prijs voor een eventuele verlengingsnacht € 45,- p.p. inclusief ontbijt, alleen geldig in weekenden en vakantieperiode. Voor een toeslag van €17,50 per verblijf heeft u een upgrade naar een Superior Deluxe kamer.
Voor reserveringen bel 0165-316 310 of mail naar reserveringen@reiskoffer.nl o.v.v Wellness Deluxe arrangement
Let op! Geeft u bij uw reservering aan op welke dag u Vitae Wellnessresorts wenst bezoeken.