Wellness arrangement

Wellness arrangement met overnachting
Rust, ontspanning en gezelligheid!

Geniet dan van een heerlijke verwendag in het moderne sauna- en beauty resort gelegen op circa 10 autominuten van Hotel De Reiskoffer. Een bezoek aan Vitae Wellnessresorts staat garant voor een ultieme belevenis. Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty, het wellness arrangement is aan te raden voor iedereen die toe is aan een gezonde dosis rust en ontspanning. Heerlijk relaxen en ontspannen in de diverse sauna’s, kruidenbaden, stoomcabines en zwembaden! Kortom, voor een wellness arrangement met overnachting moet u bij Hotel De Reiskoffer zijn!

Nieuw: Dromenritueel
Heerlijk wegdromen ….

Tijdens dit bijzondere dromenritueel waant u zich voor 15 minuten op uw droombestemming! Middels ontspannende muziek, de verwarmde ruimte en bijpassende wierook geuren laten wij u meevoeren naar verschillende droombestemmingen. Tijdens dit bijzondere ritueel ervaart u een diepe ontspanning en een gevoel van plezier en tevredenheid.
Een moment van geluk! Compleet ontspannen…

Het dromenritueel is kosteloos, duurt 15 minuten en vindt plaats in de rustruimte. Er kunnen maximaal 10 deelnemers per sessie deelnemen. De tijden en dagen dat dit ritueel plaatsvindt staan aangegeven op locatie.

Reserveringen en overige informatie
Prijs € 145,- p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer. Prijzen zijn excl. 1,50 p.p.p.n. Add. tax.
Éénpersoonstoeslag € 30,00 p.n. geldig met aankomst op vrijdag of zaterdag en dagelijks in vakantieperioden o.b.v. beschikbaarheid. Bij aankomst op ma t/m do geldt een toeslag van € 7,50 p.p.p.n. Prijs voor een eventuele verlengingsnacht € 45,- p.p. inclusief ontbijt, alleen geldig in weekenden en vakantieperiode. Voor een toeslag van € 17,50 per verblijf heeft u een upgrade naar een  Superior Deluxe kamer. Voor reserveringen bel 0165-316 310 of mail naar reserveringen@reiskoffer.nl o.v.v Wellness arrangement
Let op! Geeft u bij uw reservering aan op welke dag u Vitae Wellnessresorts wilt bezoeken.

Wilt u graag een arrangement inclusief behandelingen?

Bekijk dan hier ons Wellness Deluxe arrangement >>