Ski & Snowboard arrangement

Indoor sneeuwpret in Brabant

Een dagje skiën of juist een paar uurtjes ski en snowboard les? Vier pistes met maar liefst 365 dagen per jaar kraak verse sneeuw. Sneeuwattractiepark Skidôme in Rucphen (gelegen op slechts 5 autominuten van Hotel De Reiskoffer) is dé locatie om je voor te bereiden op de wintersport! Kom vrij skiën of snowboarden of volg skiles door één van de proeflessen of cursussen te volgen. En wie durft zijn grenzen te verleggen in het Funpark?

Naast de de beginnershelling zijn er ook nog de blauwe, rode en zwarte piste die iedere skiër en snowboarder diverse mogelijkheden en uitdagingen biedt. Ook de freestyle skiër en snowboarder kan zijn hart ophalen bij Skidôme Rucphen. Het uitdagende Funpark met rails, schansen en een Indoor Skydive Big Airbag wijzigt regelmatig van opzet.Ben je voor het eerst op ski’s of snowboard? Of ben je een ervaren wintersporter? Het maakt niet uit, de gediplomeerde leraren geven ski- en snowboardcursussen op verschillende niveaus. Liever eerst ondervinden hoe leuk het is? Vraag dan naar een proefles.

Reserveringen en overige informatie
Prijs € 129,50 p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer, excl. € 1,50 p.p.p.n. Add. tax
Eénpersoonstoeslag € 30,00 p.n. Geldig met aankomst op vrijdag of zaterdag en dagelijks in vakantieperioden o.b.v. beschikbaarheid.
Bij aankomst op ma t/m do geldt een toeslag van € 7,50 p.p.p.n. Eventuele verlengingsnacht € 45,- p.p.p.n. incl. ontbijt alleen geldig in weekenden en vakantieperiode.
Voor een toeslag van € 17,50 heeft u een upgrade naar een Superior Deluxe kamer o.b.v. beschikbaarheid. Voor reserveringen bel 0165-316310 of
mail reserveringen@reiskoffer.nl o.v.v. Ski & Snowboard arrangement.