rosada arrangement

Rosada Shopping arrangement

Rosada Fashion Outlet – iedere dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur

Combineer je verblijf in 4-sterren hotel De Reiskoffer met  winkelen bij Rosada in Roosendaal! Dé shopspot voor liefhebbers van bekende merken in een unieke sfeer en karakteristieke omgeving. In Rosada Fashion Outlet vind je maar liefst 60 merkwinkels, met altijd minimaal 30% tot 70% korting, ook op zondag geopend!

Je ontvangt bij in-check in het hotel de route naar Rosada (10 autominuten). s ‘Avonds kunnen jullie in het hotel weer nagenieten van de dag, de nieuwe aanwinsten en “bijkomen” tijdens een heerlijk 3-gangen diner in ons gezellige restaurant.

Tips:
Rosada Fashion Outlet is gelegen op loopafstand van recreatiepark De Stok, het dagje shoppen is dus prima te combineren met:
– Beautydag bij Wellness Roosendaal
– Drankje of lunch bij het Hooihuis
Je kunt ook de binnenstad van Roosendaal bezoeken; er zijn diverse parkeergelegenheden (tegen betaling) mogelijk. Ook hier bevinden zich diverse winkelgebieden zoals –  De Biggelaar – de Roselaar en winkelcentrum de Passage en natuurlijk niet te missen: de Oude Markt, het historisch centrum en kloppende hart van Roosendaal met o.a. de St. Jan, het Raadhuis, karakteristieke gevels, leuke winkels en de gevarieerde horeca met gezellige terrassen!

Reserveringen en overige informatie
Prijs € 89,50 p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer. prijzen zijn excl. add. tax. € 1,50 p.p.p.n.
Éénpersoonstoeslag € 30,00 p.n. geldig met aankomst op vrijdag of zaterdag en dagelijks in vakantieperioden o.b.v. beschikbaarheid.
Bij aankomst op ma t/m do geldt een toeslag van € 7,50 p.p.p.n.
Prijs voor een eventuele verlengingsnacht € 45,- p.p. inclusief ontbijt, alleen geldig in weekenden en vakantieperioden.
Voor een toeslag van €17,50 per verblijf heeft u een upgrade naar een Superior Deluxe kamer.
Voor reserveringen bel 0165-316 310 of mail naar reserveringen@reiskoffer.nl o.v.v Rosada Shopping Arrangement