Mountainbike arrangement

Mountainbike arrangement of mountainbike vakantie in Nederland?

Een weekend mountainbiken combineren met gezelligheid, comfort en lekker eten. De bosrijke omgeving van het hotel biedt tal van heerlijke routes. Het hotel is met een afsluitbare fietsenstalling, afspuitplek en fietsenmaker ideaal voor mountainbikeliefhebbers. Naast heerlijk crossen op diverse niveaus ontvangen wij je graag in de saunaruimte voor het ontspannen van de spieren of in het restaurant voor een aansterkende maaltijd!

Bij incheck krijg je de nodige informatie, startplaatsen en MTB routes in Rucphen, Roosendaal en Essen. De route door de Rucphense Bossen is 17 kilometer, met diverse uitdagingen voor de mountainbike. Samen met de routes in Essen en Roosendaal kun je als mountainbike liefhebber je uitleven over ruim 45 km aan mountainbikeroute! Je kunt gemakkelijk via verbindingspaaltjes overstappen naar de groene route in Essen en Roosendaal.

Aard van de mountainbike routes
De mountainbikeroute in Rucphen (17km) is een opvallend snelle route waar je weinig hoeft te remmen en accelereren.  De route beschikt op enkele plaatsen over wat onverwacht hoogteverschil in het verder zeer vlakke gebied. Uit deze relatief ook technische stukjes is echt het maximale gehaald.

Een paar lange rechte stukken gaan over brede zandwegen die weliswaar snel te berijden zijn wanneer het droog is. Gelukkig hebben deze pure zandwegen niet de overhand en is men het grootste deel van de route onderweg op bosgrond. De route is zowel vanuit Rucphen als Roosendaal uitstekend te bereiken.

Houd je meer van langere tochten? Dan zijn de mountainbikeroute Essen en mountainbikeroute Roosendaal aan te raden. (28km samen)
Het mountainbikeparcours in Essen-Horendonk bevat vele heuveltjes, afdalingen, modder, zand, smalle paadjes… kortom alles wat een mountainbikeparcours nodig heeft. Veel plezier tijdens deze veelzijdige tocht!

Kortom, voor ieder wat wils tijdens het perfecte mountainbike weekend!

Klik hier voor de gecombineerde Mountainbike route!

Reserveringen en overige informatie
Prijs € 89,50 p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer,  excl. € 1,50 p.p.p.n. Add.tax
1-persoonstoeslag € 30,- p.n. Aankomst mogelijk op vrijdag en zaterdag, in vakantieperiode op alle dagen o.b.v. beschikbaarheid.
Bij aankomst op ma t/m do buiten vakantieperioden geldt een toeslag van € 7,50 p.p.p.n.
Verlengingsnacht € 45,- p.p. inclusief ontbijt. Up-grade superior Deluxe kamer € 17.50 per verblijf. Voor reserveringen bel 0165-316 310 of mail naar reserveringen@reiskoffer.nl o.v.v. Mountainbike arrangement