Golf kennismakings arrangement

Leer een balletje te slaan!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het fenomeen Golf en wilt u nu wel eens weten waarom het zo leuk is?!
Golfen is tegelijkertijd actie, ontspanning én u bent lekker in de natuur. Met dit arrangement kunt u kennismaken met de beginselen van golf door een kennismakingsles. De instructies en het materiaal is inbegrepen. Gelegen op ca. 15 autominuten van Hotel De Reiskoffer, is golfpark “De Turfvaert” gelegen. De 18-holes golfbaan van 50 hectare garandeert een fantastische belevenis voor golfers op ieder niveau. Ondanks het jonge karakter van de baan is het nu al een lust voor het oog waarin hoogteverschillen, moerassen en waterpartijen zorgen voor uitdagende en karaktervolle ‘signature’ holes. Het ontwerp is van Frank Post in samenwerking met Ronald Buiting, die de 18 holes perfect hebben ingebed in de landschappelijke kenmerken van het gebied. Tevens heeft Golfpark ” De Turfvaert “ een gezellige sfeervolle brasserie met een informele ambiance voor elke gelegenheid zowel zakelijk als privé.

Reserveringen en overige informatie
Prijs € 109,50 p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer. Prijzen zijn exclusief € 1,50 p.p.p.n. Add. tax. Eénpersoonstoeslag € 30,- p.n.
Boeken kan met aankomst op vrijdag of zaterdag en dagelijks in vakantieperiode o.b.v. beschikbaarheid.
Bij aankomst op ma t/m do geldt een toeslag van € 7,50 p.p.p.n. Prijs voor eventuele verlengingsnacht inclusief ontbijt in het weekend € 47,50 p.n. o.b.v. beschikbaarheid.
Let op:  Dit arrangement is te boeken vanaf 4 personen, toeslag bij 2 personen is € 22,50 p.p.
– Dit golfarrangement is exclusief 3-gangen diner. Diner is uiteraard wel mogelijk o.b.v. beschikbaarheid.
Prijs 3-gangen diner in Hotel De Reiskoffer € 32,50 p.p. / prijs 3-gangen diner in Brasserie De Turfvaert € 28,75 p.p. Wilt u zeker zijn van een tafeltje, dan is reserveren op voorhand zeker aan te raden.

Voor een toeslag van €17,50 per verblijf heeft u een upgrade naar een Superior Deluxe kamer. Voor reserveringen bel 0165-316 310 of mail
naar reserveringen@reiskoffer.nl o.v.v “2-daags Golf Kennismaking arrangement”

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2018. Prijswijziging voorbehouden 2019.