Golf arrangement

Golf arrangement

Golfen op een landelijk gelegen linkscourse

Gelegen op ca. 10 autominuten van Hotel De Reiskoffer, is golfpark “De Turfvaert” gelegen. De 18-holes golfbaan van 50 hectare garandeert een fantastische belevenis voor golfers op ieder niveau. Ondanks het jonge karakter van de baan is een lust voor het oog waarin hoogteverschillen en waterpartijen zorgen voor uitdagende en karaktervolle ‘signature’ holes. Het ontwerp is van Frank Pont in samenwerking met Ronald Buiting, die de 18 holes perfect hebben ingebed in de landschappelijke kenmerken van het gebied. Tevens heeft Golfpark ” De Turfvaert ” een gezellige sfeervolle brasserie met een informele ambiance voor elke gelegenheid zowel zakelijk als privé.

Dit arrangement is prima te combineren met heerlijke wandelingen en fietstochten door de omringende bosgebieden zoals de Pannenhoef, de Oude Buisse Heide, de Ruchpense bossen en/of de Kalmthoutse Heide. Hotel De Reiskoffer heeft een ruime keuze aan gratis fietsroutes, variërend van 15 tot wel 60 km. Bent u nog niet in het bezit van een Golfvaardigheidsbewijs?
Klik hier dan voor het Golf kennismaking arrangement >>

Reserveringen en overige informatie
Prijs 2-daags Golf arrangement € 119,50 p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer, excl. € 1,50 p.p.p.n. Add. tax.
Eénpersoonstoeslag € 30,- p.n.
Boeken kan met aankomst op vrijdag of zaterdag en dagelijks in vakantieperiode o.b.v. beschikbaarheid. Bij aankomst op ma t/m do geldt een toeslag van € 7,50 p.p.p.n. Prijs voor eventuele verlengingsnacht inclusief ontbijt in het weekend € 45,- p.n. o.b.v. beschikbaarheid. Voor een toeslag van €17,50 per verblijf heeft u een upgrade naar een Superior Deluxe kamer.
Voor reserveringen bel 0165-316 310 of mail naar reserveringen@reiskoffer.nl o.v.v ” 2-daags Golfarrangement