Bruids arrangement

Bruids arrangement

De huwelijksdag is waarschijnlijk de meest onvergetelijke dag van jullie leven en daar mag de Honeymoon natuurlijk niet voor onderdoen! Voor de huwelijksnacht hebben we een verrassend bruidsarrangement om heerlijk na te genieten van jullie mooie dag. Je kunt hiervoor één van onze ruime luxe kamers reserveren of de Bruidskamer!
Een luxe en eigentijds interieur dat meer dan voldoet aan de romantische wensen van ieder bruidspaar. Heerlijk ontspannen slapen in het grote comfortabele tweepersoonsbed, omgeven door een heerlijk fles bubbels zodat jullie nog eens kunnen toosten op jullie mooie dag! ‘s Morgens serveren wij een uitgebreid “Bruidsontbijt” op de kamer wat u kunt nuttigen in het mooie zitgedeelte of bij mooi weer, op het balkon.

Besluiten jullie samen om nog de omgeving te verkennen? Een wellnessdag bij Wellness Roosendaal, een romantische wandeling in het bos? Er zijn in de omgeving van het hotel tal van activiteiten te ondernemen. Ons receptieteam kan jullie hierover uitgebreid informeren. Dit arrangement zal momenten garanderen om nooit te vergeten!!

Reserveringen en overige informatie
Prijs Luxe Bruidskamer inclusief romantisch ontbijt op de kamer € 195,- per nacht, excl. € 1,50 p.p.p.n. Add. tax
Een verlengingsnacht kan voor slechts € 125,- per nacht inclusief uitgebreid ontbijtbuffet in de kapel
Reserveringen zijn o.b.v. beschikbaarheid. Voor reserveringen bel 0165-316 310 of mail naar reserveringen@reiskoffer.nl o.v.v. bruidsarrangement.
Neem hier een kijkje voor een beschrijving van de bruidssuite >>