Bloemencorso Zundert arrangement

Bloemencorso Zundert Hotel arrangement
Het Bloemencorso Zundert vindt in 2019 plaats op 1 & 2 september.

Een bijzondere beleving met ‘s werelds grootste en mooiste dahlia’s optocht vol met muziek, theater en dans.

Laat je ook verrassen door het straattoneel, snuffel rond op de jaarmarkt en geniet van de vele terrassen. Het Zunderts Bloemencorso is het grootste van de wereld en is een jaarlijkse creatie van louter vrijwilligers uit de Zundertse gemeenschap. Een uniek evenement dat je echt een keer moet hebben meegemaakt! Hotel De Reiskoffer is gelegen op slechts 15 autominuten van het evenement. Vervoer kunnen wij eventueel voor je regelen. Tevens krijg je de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van het corso. Op corsozaterdag organiseren wij in Zundert een exclusieve Corsotour langs een aantal bouwtenten zodat je echt beleeft wat corso nu eigenlijk is. Zo kun je de sfeer echt proeven en wordt de optocht op zondag nog spectaculairder!

Reserveringen en overige informatie
Prijs 2-daags arrangement € 139,50 p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer. Aankomst mogelijk op zaterdag 1 september o.b.v. beschikbaarheid.
Eénpersoonstoeslag € 30,- p.n. Wil je graag een verlengingsnacht? Dit kan voor slechts € 45,- p.p.p.n.
Prijzen zijn excl. € 1,50 p.p.p.n. Add.tax, Eénpersoonstoeslag € 30,- p.n. Voor een toeslag van € 17,50 per verblijf heb je een upgrade naar een Superior Deluxe kamer.
Voor reserveringen bel 0165-316 310 of mail naar reserveringen@reiskoffer.nl o.v.v. Bloemencorso 2019 arrangement