Asperge arrangement – 2 dagen

Asperge arrangement 
Bij deze hebben wij het genoegen je kennis te laten maken met ‘De Koningin der groenten’, ook wel ‘het witte goud’ genoemd. Een uniek en smakelijk asperge-arrangement samengesteld door Golden Tulip De Reiskoffer in Bosschenhoofd en De Santspuy in Etten-Leur in West Brabant.

Tijdens het verblijf breng je een bezoek, fietshuur is mogelijk, aan de Wijn en Asperge boerderij De Santspuy, waar de familie Sweep je maar al te graag te woord staat en je alles laten zien wat er gaande is op de aspergevelden en de wijngaarden. Uiteraard mag er geproefd worden! ‘s Avonds in het restaurant van het hotel kunt u wederom genieten van de asperges van De Santspuy tijdens het 3-gangen asperge diner.

Reserveringen en overige informatie
Prijs € 94,50 p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer
Excl. € 1,50 p.p.p.n. Add.tax
1-persoonstoeslag € 30,00 p.n.
Arrangement is geldig van april t/m september 2019 met aankomst op vrijdag, zaterdag en zondag én dagelijks in vakantieperioden.
Buiten vakantieperioden geldt bij aankomst op ma t/m do een toeslag van € 7,50 p.p.p.n.
Verlengingsnacht € 47,50 p.p. inclusief ontbijt
Upgrade superior Deluxe kamer € 17.50 per verblijf

Voor reserveringen bel 0165-316 310 of mail naar reserveringen@reiskoffer.nl
o.v.v. 2-daags Asperge arrangement

Let op! Het aspergeseizoen loopt t/m juni 2019, maar het arrangement kan wel t/m september geboekt worden. In plaats van een asperge proeverij menu krijgt u een 3-gangen streekdiner.
De rondleiding bij De Santspuy is van juli t/m september nog steeds mogelijk, echter zal de nadruk dan meer liggen op de wijnteelt dan op de aspergeteelt.